Basınçlı Gaz Tüpleri Levhaları

Basınçlı Gaz Tüpleri Levhaları

Basınçlı Gaz Tüpleri Levhaları Özellikle makine kimya sanayisinde kullanılan, cihaz, motor, basınç tüpleri, metal etiketler, yer yön belirleyen levhalar, işaret panoları, otoparklar ve kazan dairelerinde kullanılan malzemelerin üzerine yapıştırılan maddenin cinsini ve özelliklerini belirten tüm işaret ve objelerin bir takım özelliklere sahip olması gerekmektedir. Kaliteli üretimin markası olan Ankara basınçlı gaz tüpleri levhaları doğal ve ya beşeri faktörlü etkilere dayanıklı uzaktan bakıldığında ve kolay fark edilen levha türlerindendir.
Sarı taban üzerine siyah karakterler kullanılarak hazırlanan bu levhaların ebatları ve sayısı kullanılacak alan ve gaz tüplerinin sayısına göre farklılık gösterir. Üçgen içinde yer alan tüp resmi ve ! karakterinin yer aldığı ünlem işareti vasıtası ile çalışanlar ve ya başka bir neden ile basınçlı tüplerin bulunduğu yerde faaliyet gösteren kişileri uyarmak için kullanılmaktadırlar.
Basınçlı tüpler hassastır. Doğal faktörler ve ya elle temas sonucu patlama tehlikesi olan tüplerin ayrıca ısı ve nem gibi doğal etkilere maruz kalan bölgelerde muhafaza edilmemelidir. Tüplerin bulunduğu bölgeye yanıcı maddelerle yaklaşılmamalı, uyarı objelerinin rahat bir şekilde görülebilmesi için ortam yeteri kadar ışıklandırılmalıdır. Tüpler için kullanılacak levhalar tüpler üzerine yapıştırılmalı ve ya metal etiket yöntemi kullanılacaksa etiket levhalar tüp üzerin montajlanmalıdır.

Online Levha Satışı ve Kolaylıklar

Bildiğiniz gibi her ne koşulda olursa olsun insan sağlığı ve can güvenliği birinci plandadır. Üretim sektöründe az ve ya çok sayıda işçi çalıştıran her firma yasalar gereği güvenlik tedbirlerini almak zorundadır. Devlet görevlileri belirli zaman aralıkları ile kamu ve özel teşebbüsleri denetlemekte ve yasaya uymayan kurum ve kuruluşlara yaptırım uygulamaktadır. Ticari sektörler ve ya devlet kanallı teşebbüslerin üretim alanında ve ya halka hizmet amaçlı kurulan resmi ve ya halka açık alanlarda kullanmak zorunda olduğu güvenlik uyarı sistemlerini, dikkat işaretlerini ve gaz tüpleri için gerekli olan levhaları Ankara basınçlı gaz tüpleri levhaları satan online alışveriş sitelerinden toptan ve ya perakende olarak tedarik edebilirsiniz.
Dayanıklı ve kaliteli yüzlerce ürün piyasa fiyatlarından daha cazip koşullarla web sitelerinde sizleri beklemektedir. Merak ettiğiniz konular ve sipariş işlemleri için iletişim numaralarını kullanabilirsiniz.


Basınçlı Gaz Tüpleri Levhaları,basınçlı,gaz,tüpleri,iş,güvenliği,levhaları,iş sağlığı,güvenliği,isg,tabelalar



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İş Güvenliği Motivasyon Sloganları

Kulak Korunma Levhaları

5S İş Güvenliği Levhaları Özellikleri Nelerdir?